Fitness 4daagse

Fitness 4 daagse bij Sportcentrum De Weyver

Heel gemeente Opmeer wordt uitgedaagd om tijdens de Nationale Fitness4daagse, in de week van 19 t/m 24 september 2016, 4 x te gaan bewegen voor het goede doel; de Hersenstichting. Sportcentrum De Weyver heeft haar deuren tijdens deze 4daagse geopend. 

De Fitness4Daagse is opgezet om mensen te motiveren extra in beweging te komen. Het maakt niet uit voor welke activiteit er wordt gekozen: Spinning, Yoga, Fitness, Bootcamp of iets anders. Je kunt zo kijken welke activiteit je leuk vindt en of je je er thuis voelt zonder dat je aan verdere verplichtingen moet voldoen. 

Doordat de hersenen zo complex en belangrijk zijn, kan het grote gevolgen hebben als er iets misgaat. De Hersenstichting onderstreept het belang om te bewegen en zet zich hier actief voor in. Wat niet iedereen weet, is dat bewegen ook goed is voor de hersenen. Door te bewegen hou je namelijk naast je lichamelijke conditie ook je mentale conditie op peil.

Sportcentrum De Weyver is aangesloten bij Fit!vak, organisator van het evenement. Clubs die zijn aangesloten bij Fit!vak zijn gekeurd en gecertificeerd. De deelnemer die beweegt bij een Fit!vak club is verzekerd van een veilige en hygiënische sportomgeving, verantwoorde en effectieve trainingsprogramma’s en adviezen.

De Nationale Fitness4daagse is van 19 t/m 24 september. Inschrijven kan op www.fitness4daagse.nl of bij Sportcentrum De Weyver, www.deweyver.nl. Bij je eerste bezoek doneer je eenmalig €10,- p.p.* aan de receptie, wat volledig ten goede komt aan de Hersenstichting.